Software development

Software developement

Meant2B beheerst het volledige traject van uw software development.

De wereld verandert om ons heen. De ICT oplossingen veranderen met de dag en moeten up to date blijven. Wij bieden u up to date software development.

Als u Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat software development geleverd wordt aan de hand van een ontwikkelaar met verstand van zaken, met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in IT. Daarbij kunt u ervan op aan dat deze over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt.

Onze dienst(en) wordt geleverd door softwae developers die zich continu ontwikkelen en die beschikken over een SCRUM master certificaat. De developers werken volledig zelfstandig met ontwikkeltools en methodieken die als hoogste standaard gelden. Daarbij worden toonaangevende programmeertalen als .NET, ADF, SOA, Java, C#, ASP, PL/SQLl gebruikt. Met diverse leveranciers zoals Microsoft en Oracle hebben we een nauwe samenwerking waardoor wij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Vanuit uw wensen en criteria vullen wij uw software development in. Dat gebeurt op basis van wat uw organisatie nodig heeft, welke doelstellingen u wilt behalen. De professionals die daarbij ingezet worden waarborgen de kwaliteit, nemen initiatief en denken mee. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.  

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input