ICT Strategie en architectuur

ICT strategie en architectuur

Bij Meant2B is uw ICT strategie en architectuur in goede handen.

ICT strategie en architectuur moet continu onder de aandacht zijn om een goede cohesie van de IT systemen te waarborgen. Als u Meant2B inschakelt wordt voortdurend de relatie tussen uw business en uw IT systemen gelegd. 

Onze diensten worden geleverd door IT-architecten die zich continu ontwikkelen en die beschikken over een SCRUM master certificaat. De IT architect stelt informatieplannen op, werkt aan strategische scenario’s voor de ontwikkeling van uw IT systemen en begeleidt uw project- en domeinarchitecten.

Als u Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat uw ICT strategie en architectuur geleverd wordt aan de hand van een IT architect met verstand van zaken, met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in IT. Daarbij kunt u ervan op aan dat deze over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt.

Vanuit uw wensen en criteria vullen wij de ICT strategie en architectuur in. Dat gebeurt op basis van wat uw organisatie nodig heeft, welke doelstellingen u wilt behalen. De professionals die daarbij ingezet worden waarborgen de kwaliteit, nemen initiatief en denken mee. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input