Applicatiebeheer

Applicatiebeheer

Meant2B bewaakt uw IT applicatie.

Uw IT applicatie binnen uw bedrijf moet zowel intern als extern goed functioneren. Een onmisbare schakel daarbij is een ervaren en deskundige applicatiebeheerder die over diepgaande kennis van de systemen beschikt en technisch complexe problemen kan oplossen.

Als u Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat dit gebeurt aan de hand van een technisch of functioneel applicatiebeheerder met verstand van zaken, met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in IT en goede sociale en communicatieve vaardigheden. De in te zetten beheerder zal uw wensen en eisen vertalen naar passende IT oplossingen. De beheerder is daarbij uw eerste aanspreekpunt binnen uw bedrijf voor zowel intern als extern.

Een belangrijk onderdeel binnen applicatiebeheer is databasebeheer. Meant2B heeft ook databasebeheerders. Als u deze databasebeheerders van Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat de verbinding van de techniek met uw organisatie in veilige handen is. Onze databasebeheerders beschikken over minimaal over HBO werk- en denkniveau met aantoonbare werkervaring in de IT branche. Daarbij kunt u er van op aan dat de databasebeheerder over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Wij stimuleren onze databasebeheerders om zich continu te ontwikkelen. Zij beschikken allen over het SCRUM Master certificaat.Op deze manier wordt gezorgd dat uw applicatie online blijft en wordt onderhouden (d.m.v. onder andere nieuwe releases en updates en de implementatie daarvan). Continu zal daarmee aan de wensen en behoeftes van de gebruikers worden voldaan. Hierdoor kunnen tijdig problemen worden onderkend en snel oplossingen worden aangedragen. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input