Analyse

Analyse

Meant2B levert de schakel tussen uw business en IT.

Bij de ontwikkeling van een informatiesysteem is het belangrijk dat uw wensen en eisen vertaald worden naar IT oplossingen die uw bedrijfsproces ondersteunen. Een onmisbare schakel binnen dit proces is een ervaren en deskundige analist.  

Als u Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsprocessen optimaal worden geanalyseerd, waarbij de nadruk ligt op het documenteren van (bedrijfs)processen, gegevens, systemen en requirements. Dit doen wij aan de hand van een analist met verstand van zaken, met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in IT, zowel in Agile als traditionele ontwikkelomgevingen. Daarbij kunt u ervan op aan dat deze over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. De in te zetten analist zal zelfstandig uw wensen en eisen vertalen naar passende IT oplossingen.

Onze dienst(en) worden geleverd door analisten die zich continu ontwikkelen en die minimaal beschikken over een SCRUM Master en/of IREB certificaat. Vanuit uw wensen en criteria vullen wij de ontwikkeling van een informatiesysteem zodanig in dat IT oplossingen uw bedrijfsproces ondersteunen op de wijze die past binnen uw organisatie, die uw doelstellingen gaat behalen. De professionals die daarbij ingezet worden waarborgen de kwaliteit, nemen initiatief en denken mee. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.  

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input