Agile testing

Agile testing

Meant2B waarborgt uw IT oplossing.

Bij de ontwikkeling van een IT systeem staat kwaliteit voorop, op basis van een goed ontwikkelproces voor de oplevering van het systeem. Een onmisbare schakel binnen dit proces is een ervaren en deskundige testconsultant.

Als u Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat het ontwikkelproces geleverd wordt aan de hand van een test consultant met verstand van zaken, met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in IT. Daarbij kunt u ervan op aan dat deze over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt.

Er wordt deskundig advies gegeven over het verbeteren van de kwaliteit en het minimaliseren van de risico’s bij het ontwikkelen van uw IT systeem. Meant2B geeft u inzicht in de kwaliteit en de risico’s van uw software development. Er wordt gestructureerd te werk geggaan, wat als voordeel heeft dat het testproces beheersbaar is, in kosten en doorlooptijd. Ook valkuilen worden vroegtijdig herkend. De kerntaken van de daarbij in te zetten testconsultant zijn het zelfstandig voorbereiden, specificeren en uitvoeren van het testtraject, alles gebaseerd op kennis en ervaring vanuit diverse branches, organisaties en technische infrastructuren.

Onze dienst(en) worden geleverd aan de hand van testconsultants die zich continu ontwikkelen en die minimaal TMap NEXT en/of ISTQB gecertificeerd zijn en beschikken over het SCRUM Master certificaat. Vanuit uw wensen en criteria vullen wij de test-consultancy in op de wijze die past binnen uw organisatie, die uw doelstellingen gaat behalen. De professionals die daarbij ingezet worden waarborgen de kwaliteit, nemen initiatief en denken mee. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input