Agile coaching

Agile coaching

Meant2B versterkt uw team met een ervaren en toegewijde Agile coach.

Als u een Agile coach van Meant2B inzet kunt u erop vertrouwen dat deze minimaal over HBO werk- en denkniveau beschikt met aantoonbare werkervaring in IT.

Tevens kunt u er van op aan dat de coach over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Wij stimuleren onze coaches om zich continu te ontwikkelen. Al onze coaches zijn minimaal PRINCE II en/of IPMA gecertificeerd en beschikken over het SCRUM Master certificaat. U schakelt een ervaren projectleider in met verstand van zaken wat leidt tot succes. Een Agile coach van Meant2B stuurt zelfstandig uw project aan op het onderdeel van planvorming, projectinrichting, uitvoering, implementatie, afronding en in beheer name. De projectleider onderhoudt nauw contact met uw medewerkers van diverse disciplines aan zowel de IT- als aan de business-kant. Bij alle stappen binnen de opdracht zal er continu afstemming zijn met de diverse stakeholders om zo een goed overzicht te bewaren en de doelstellingen te bewaken.

Vanuit uw wensen en criteria selecteren wij de beste Agile coach die past binnen uw organisatie en die uw doelstellingen gaat behalen. U mag verwachten dat onze professionals zelfstandig werken, uw kwaliteit waarborgen, initiatief nemen en met u meedenken. Onze professionals werken bij de diverse opdrachtgevers voor een langdurige periode. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.

Benieuwd welke Agile coach wij voor u kunnen selecteren? 

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input