Aanvragen

Voor onze opdrachtgevers in Noord- en Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Java ontwikkelaar.

Het Javateam waarin de ontwikkelaar komt te werken, biedt een uitdagende omgeving.

Voor onze klant in Zuid-Holland zoeken we een ervaren technisch applicatiebeheerder.

De functie is zowel een organisatorische als een – in beperkter mate – uitvoerende.
Betrokkene moet vooral een intermediair zijn tussen functioneel applicatie beheerders, technische beheerders en leveranciers.
Daarnaast is het belangrijk dat betrokkene ook over een gedegen kennis en enige hands-on vaardigheden van de MS SQL (2016) database beschikt.

Naast communiceren zijn zelfstandig functioneren en initiatief nemen belangrijk.
In de contacten met de leveranciers moet betrokkene op een passende manier vasthoudend kunnen zijn om te zorgen dat de belangen van de DPO tijdig en in de juiste kwaliteit de aandacht krijgen.
Ook documenteren is een punt van aandacht.

Voor een klant zijn we met spoed op zoek naar een projectmanager in Zuid-Holland.

De projectmanager is verantwoordelijk voor het uitwerken en aansluitend uitvoeren van een plan om de belangrijkste privacy items (Algemene verordening gegevensbescherming - AVG) binnen de organisatie gestructureerd en planmatig op te pakken en op te leveren.

Voor één van onze opdrachtgevers in Utrecht zijn wij op zoek naar een .Net ontwikkelaar.

De .NET Ontwikkelteams werken veelal op Agile-wijze met nauwe contacten met bijvoorbeeld gebruikers, product-owners, afdelingsleiding, projectleiding, releasemanagers, scrum-masters, architecten, enterprise security-architecten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers, applicatiebeheerders en soms met infra-medewerkers. Je hebt verantwoordelijkheden en de mogelijkheid je eigen inbreng te leveren. Je bent niet enkel betrokken bij de uitvoering van de opdrachten, ook je mening en advies wordt zeker op prijs gesteld. Je gebruikt de ontwikkelaar toolbox, maar altijd efficiënt, doelmatig en met inachtneming van de toegankelijkheidseisen.

Bekijk welke aanvragen wij open hebben staan bij onze opdrachtgevers door heel Nederland.