Technisch applicatiebeheer

Technisch applicatiebeheer

Meant2B bewaakt uw IT applicatie.

Uw IT applicatie binnen uw bedrijf moet zowel intern als extern goed functioneren. Een onmisbare schakel daarbij is een ervaren en deskundige technisch applicatie beheerder die over diepgaande kennis van de systemen beschikt en technisch complexe problemen kan oplossen.

Dit om zo de beste kwaliteit te kunnen behalen en waarborgen. Als u Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat dit gebeurt aan de hand van een technisch applicatiebeheerder met verstand van zaken, met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in IT en goede sociale en communicatieve vaardigheden. De in te zetten technisch applicatie beheerder analist zal zelfstandig uw wensen en eisen vertalen naar passende IT oplossingen. De technisch applicatie beheerder is daarbij uw eerste aanspreekpunt binnen uw bedrijf voor zowel intern als extern.

Zodoende wordt ervoor gezorgd dat de applicatie online blijft en wordt onderhouden (d.m.v. onder andere nieuwe releases en updates en de implementatie daarvan). Continu zal daarmee aan de wensen en behoeftes van de gebruikers worden voldaan. Hierdoor kunnen tijdig problemen worden onderkend en snel oplossingen worden aangedragen. De professionals die daarbij ingezet worden waarborgen de kwaliteit, nemen initiatief en denken mee. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input