Packaging en virtualisatie

Packaging en virtualisatie

Uw applicatie beheer op alle IT platforms geregeld.

Een applicatie moet binnen uw organisatie naar tevredenheid werken, de applicatie moet snel en goed geïnstalleerd of bijgewerkt kunnen worden.

Meant2B verzorgt de gehele ontwikkeling van een package: het intaken, bouwen, testen, distribueren, documenteren, kwaliteitscontrole en evalueren van uw packages. Als u Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat dit gebeurt aan de hand van een applicatie packager die kennis heeft van de ontwikkeling van een applicatie in MSI, unattended installatie scripts, ThinApp en Microsoft APP-V packages. Binnen Meant2B kunnen we meerdere applicaties gelijktijdig packagen, gedurende het proces is testing en troubleshooting een belangrijk onderdeel.

De in te zetten applicatie packager heeft verstand van zaken en minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in IT en goede sociale en communicatieve vaardigheden. De in te zal zelfstandig uw wensen en eisen vertalen naar passende IT oplossingen. Wij stimuleren onze applicatie packager om zich continu te ontwikkelen en te beschikken over het SCRUM Master certificaat. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input