Database beheer

Database beheer

Bij Meant2B is uw databasebeheer in goede handen.

Uw IT infrastructuur is een belangrijk element binnen uw IT oplossingen. Uw infrastructuur moet optimaal functioneren en mag geen risico vormen voor uw organisatie. Meant2B neemt de zorg voor uw IT-infrastrutuur uit handen, waarbij de kwaliteit van uw systeem voorop staat en waardoor risico’s zo veel mogelijk worden beperkt.

Als u Meant2B inschakelt kunt u erop vertrouwen dat de verbinding van de techniek met uw organisatie in veilige handen is. Dat doen wij op basis van de inzet van onze database beheerders die minimaal over HBO werk- en denkniveau beschikken met aantoonbare werkervaring in de IT branche. Daarbij kunt u er van op aan dat de database beheerder over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Wij stimuleren onze database beheerders om zich continu te ontwikkelen en zij beschikken allen over het SCRUM Master certificaat.

U mag verwachten dat onze professionals zelfstandig werken, de kwaliteit van uw IT systemen waarborgen, initiatief nemen en met u meedenken. Wij werken met een gerichte aanpak die veel opdrachtgevers aanspreekt.

Vul onderstaande formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw naam(*)
Vul alstublieft uw naam in.

E-mail(*)
Vult u alstublieft een correct email adres in.

Email (ter controle)(*)
De email adressen komen niet overeen.

waarmee kunnen wij u helpen?
Invalid Input

Waar kunnnen wij u mee helpen?
Vult u alstublieft uw bericht in.

Hoe hebt u ons gevonden?
Invalid Input

Antispam
Invalid Input