Diensten

Uw applicatie beheer op alle IT platforms geregeld.

Een applicatie moet binnen uw organisatie naar tevredenheid werken, de applicatie moet snel en goed geïnstalleerd of bijgewerkt kunnen worden.

Bij Meant2B is uw IT architectuur in goede handen.

IT architectuur moet continu onder de aandacht zijn om een goede cohesie van de IT systemen te waarborgen. Als u Meant2B inschakelt wordt voortdurend de relatie tussen uw business en uw IT systemen gelegd. 

Meant2B levert de schakel tussen uw business en IT.

Bij de ontwikkeling van een informatiesysteem is het belangrijk dat uw wensen en eisen vertaald worden naar IT oplossingen die uw bedrijfsproces ondersteunen. Een onmisbare schakel binnen dit proces is een ervaren en deskundige analist.  

Meant2B bewaakt uw IT applicatie.

Uw IT applicatie binnen uw bedrijf moet zowel intern als extern goed functioneren. Een onmisbare schakel daarbij is een ervaren en deskundige technisch applicatie beheerder die over diepgaande kennis van de systemen beschikt en technisch complexe problemen kan oplossen.

Bij Meant2B is uw databasebeheer in goede handen.

Uw IT infrastructuur is een belangrijk element binnen uw IT oplossingen. Uw infrastructuur moet optimaal functioneren en mag geen risico vormen voor uw organisatie. Meant2B neemt de zorg voor uw IT-infrastrutuur uit handen, waarbij de kwaliteit van uw systeem voorop staat en waardoor risico’s zo veel mogelijk worden beperkt.

Meant2B beheerst het volledige traject van uw systeemontwikkeling.

De wereld verandert om ons heen. De ICT oplossingen veranderen met de dag en moeten up to date blijven. Wij bieden u systeemontwikkeling die up to date blijft.

Meant2B waarborgt uw IT oplossing.

Bij de ontwikkeling van een IT systeem staat kwaliteit voorop, op basis van een goed ontwikkelproces voor de oplevering van het systeem. Een onmisbare schakel binnen dit proces is een ervaren en deskundige testconsultant.

Meant2B versterkt uw team met een ervaren en toegewijde projectleider.

Als u een projectleider van Meant2B inzet kunt u erop vertrouwen dat deze minimaal over HBO werk- en denkniveau beschikt met aantoonbare werkervaring in IT.

Meant2B beschikt over ervaren en gecertificeerde IT Professionals.

Onze professionals werken ten behoeve van opdrachtgevers voor ICT dienstverlening. ICT dienstverlening is voor een groot deel mensenwerk, wat betekent dat de diensten door professionals die het beste passen op technisch en persoonlijk vlak worden ingevuld. De dienst wordt verleend door de beste kandidaat voor het ICT vraagstuk.