Aanvragen

Voor één van onze opdrachtgevers in Utrecht zijn wij op zoek naar een .Net ontwikkelaar.

De .NET Ontwikkelteams werken veelal op Agile-wijze met nauwe contacten met bijvoorbeeld gebruikers, product-owners, afdelingsleiding, projectleiding, releasemanagers, scrum-masters, architecten, enterprise security-architecten, ontwerpers, ontwikkelaars, testers, applicatiebeheerders en soms met infra-medewerkers. Je hebt verantwoordelijkheden en de mogelijkheid je eigen inbreng te leveren. Je bent niet enkel betrokken bij de uitvoering van de opdrachten, ook je mening en advies wordt zeker op prijs gesteld. Je gebruikt de ontwikkelaar toolbox, maar altijd efficiënt, doelmatig en met inachtneming van de toegankelijkheidseisen.

Voor een klant zijn we met spoed op zoek naar een programmamanager in Zuid-Holland.

Voor een korte opdracht zijn wij op zoek naar een Programmamanager die voor 2/3 dagen in de week tot en met september/oktober een Business Case gaat schrijven samen met 1 van onze interne Business Consultants.

Voor één van onze opdrachtgevers in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Senior Java developer met significante Hippo ervaring.

Een uitdagende functie waarin via growth hacking methodes nieuwe componenten ontwikkeld gaan worden.

Voor een eindklant zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder.

Het bewaken, borgen en beheren, binnen een specifiek domein, van de functionaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en performance van de informatievoorziening ten behoeve van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

We are currently looking for an Application Business Analyst with a proven track record in business systems analysis and administration to join our IT Department in Zuid-Holland.

The Application Business Analyst will be the vital link between our information technology capacity and business objectives by supporting the analytical, building, testing and deployment of new software product features.

For our client in Zuid-Holland, we are currently looking for an Application Engineer.

The Application Engineer provides efficient IT service to support all businesses and projects in accordance with the relevant processes and procedures established by the company. The Application Engineer reports directly to the Team Leader Application Engineering.

Voor een klant zijn we met spoed op zoek naar een ICT-manager in Zuid-Holland.

De ICT-manager is binnen ICT verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren en begeleiden van projecten. De ICT-manager die wij zoeken heeft ruime aantoonbare ervaring met aansturen van ICT development, projectleiders en portfoliomanagement. Tevens heeft hij/zij ruime ervaring met Agile/Scrum.

Voor het doorontwikkelen van IAM (Identity Acces Management) zijn wij voor onze eindklant per direct op zoek naar een consultant die aantoonbare ervaring heeft met het bouwen van interfaces.

For one of our clients in The Hague we are looking for a Test Automation Architect. 

The client operates in an international environment.

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek een Agile tester.

Deze organisatie heeft een complexe IT-omgeving en zoekt een agile tester die uitdaging niet uit de weg gaat.

Bekijk welke aanvragen wij open hebben staan bij onze opdrachtgevers door heel Nederland.